hubert406 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Witam, wiem że pewnie temat był wałkowany ale zapytam , czy ktoś miał przygody z komunikatem key id incorrect ? Baterie zmieniam jedna za drugą, a komunikat się powtarza, nie zawsze , raz otworzę auto przyciskiem na klamce, raz nie, raz odpalę przyciskiem w środku, raz nie. Dziś mi nawet zaczął pikać w trakcie jazdy , a kluczyk leży przy podłokietniku w tych uchwytach na napoje . Myśle ze to niemożliwe ze baterie , może trzeba zaprogramować , ale dlaczego ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 podpinam sie pod temat, miewalem podobny problem - zaczalem uzywac drugiego kluczyka w koncu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert406 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 U mnie drugi kluczyk ma to samo , auto mogę otworzyć tylko pilotem , w odległości pół metra od przednich drzwi , przyciski na klamkach ani start stop w środku nie działa (tylko po przyłożeniu kluczyka) . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert406 Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Okazało się ze kluczyk całkiem zdechł . Dziwne. Koszt nowego 1000 zł, podziękowałem . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.