DaveXtrail Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Witam, mam problem z x trailem, przy dodawaniu gazu szarpie miedzy 2000 a 2500 obrotów. Były robione wtryski i pompa, ale znowu wróciło. Ostatnio zmieniłem filtr paliwa (3 raz w tym roku) i pomogło na 2 tygodnie. Czy ktoś miał coś takiego? Podejrzewam że to wina baku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 podłącz butelkę pod maską zamiast baku to się przekonasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidłej Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Kolego DaveXtrail rozwiązałeś problem? Bo od pewnego czasu mam podobne objawy, tylko u mnie występuje wtedy, gdy zatankuje pełny bak. Jak zejdzie do połowy to jest w miarę ok, aż do chwili gdy stan paliwa zbliża się do rezerwy. Wtedy znowu zaczyna szarpać i gaśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveXtrail Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Problem dalej sie pojawia. Jestem przekonany ze to wina baku, bo ostatnio zaczelo go dusic przy dodawaniu gazu. Bylem poza domem wiec nie mialem mozliwosci kupienia nowego filtra wiec tylko wykrecilem stary, zalalem i wkrecilem. Zaczal normalnie jezdzic. A paliwo wylane z filtra bylo mocno brudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.