TomeN Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Witam. Może ktoś podpowie skąd zdobyć lub pobrać polską wersję instrukcji obsługi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzieba Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Instrukcję serwisową czy użytkownika? Tak czy inaczej, z polską wersją to ja się nie spotkałem :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeN Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Chodzi mi o instrukcję obsługi użytkownika, ta która otrzymuje właściciel razem z zakupionym autem. Kupiony w Polsce chyba posiada taką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeN Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zwróciłem się do Nissan Polska i udostępnili mi wersję elektroniczną bez żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzieba Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 To miło. Jeśli to nie problem, to może się podziel, choć na dziś być może jesteś jedynym na forum posiadaczem NV200 ?... Kto wie :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Ja mam papierową instrukcję jeszcze z serwisu w Monachium ale po niemiecku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.