bugaj102 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Witam. Mam problem wypada mi jeden zapłon w almerze N16 1.8 2003 z metalową pokrywa zaworów. Auto ma nowe świece cewki sprawdzone po przełożeniu cały czas na 2 cylindrze wypada zapłon swieca po wyjęciu i podłożeniu cewki daje iskrę łańcuch wymieniony 15 tysięcy temu. Jakieś pomysły? Czujnik wału korbowego po odliczeniu wyłącza auto więc nie wiem czy jest uszkodzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 ciśnienie sprawdzone?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugaj102 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Nie sprawdzone. Kupiłem auto dla teścia gościu powiedział że dawno nie wymieniał świec i ja je wymieniłem i była lekką poprawa później pozamienialem cewki ale jest to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.