Gość mepszo Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 troszkę kulał mi na wolnych więc wyjąłem silniczek a tu kuku . Sprężynka się wyrobiła i nie domyka iglicy jakieś 3mm .Czy komuś udało się to naprawić bo pamiętam że ktoś już o tym pisał .Bo jak nie to czeka mnie wymiana a za używkę wołają 250 zeta pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slimak Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 mam pytanko jak odepniesz silnik krokowy (ACC) to jak odpalasz to nie ma wolnych obrotów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mepszo Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 trzyma 2000 obr. jak zatkam palcem otwór w komiinie skąd czerpie sobie powietrze i przytrzymam ze 30 sek. to zrzuca na 800 /a podczas jazdy jak wyrzucam na luz to spada na 600 potem wskakuje na 1400 aż się nie zatrzymam i jak stanę to po chwili spada na 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 mepszo ja tez tak mam:( podczas jazdy na luzie obroty kolo 1400 a gdzy sie zatrzymam spadaj mi na 800 obrotow i wlasnie sie zastanawialem czy to normalne w nissanach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mepszo Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Chyba nie jest to normalne bo dzisiaj wyjąłem silniczek i powyginałem sprężynkę luz skasował się o połowę i jak wyrzucę na luz to ma 1000 a jak stanę to 800 ale to jeszcze nie jest dokońca to i będę szukał drugiego silniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 hmmm ... to widze ze mam wydatek mepszo powidz mi gdzie ten silniczek krokowy sie znajduje to go sobie sprawdze:) ( jezeli oczywiscie dam rade)a jak nie to bedze szukal wokol LODZI po szrotach rozbitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 mepszo jeszcze jedno male pytanko . ile Ci pali Twoja nyska ?? czy ten silniczek krokowy ma wplyw na spalanie?? moje W 10 pali w miescie (LODZI) 14l gazu to chyba troszke za duzo. pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Jaki macie silnik? Mam kompletny monowtrysk do SR20Di, więc w razie czego służę silnikiem krokowym, przepływomierzem, itp., niekoniecznie za tyle, ile podałeś, że chcą na szrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 hmmm.. silnik Di to taki jak sam jak ja posiadam:)to ile sobie cenisz za ten silniczek krokowy?? musze najpierw sie upewnic czy to napewno to ten silniczk krokowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Ustal czy to na pewno silnik, a o cenie pogadamy na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mepszo Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 moja nyska pali po mieście ok 12 L/oczywiście benzyny/ , a silniczek jak zdejmiesz filtr powietrza jest od frontu i dotyka prawie pokrywy zaworów ale jak będziesz chciał go wyjąć to musisz odkręcić cały komin /cztery śruby/ i trochę unieść go do góry bo nie dojdziesz do dolnych śrubek silniczka :wink: pozdro :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi