shirasaya86 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Cześć, Mam 350Z w europejskiej wersji HR z fabryczną szperą. Chciałbym założyć do niego catback turboworks. Wiem że wersje z USA trzeba przerobić, ktoś wie jak? Macie jakieś zdjęcia jak obejść radiator dyfra. Czy ktoś w okolicach Krakowa może to ma ogarnięte. Jak te wydechy brzmią z oryginalnymi katalizatorami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Ten wydech na allegro kosztuje chyba 2200. Dodaj do tego pare stowek na przerobki i podchodzisz pod 3k, a za tyle masz wydech z prawdziwej kwasowki gdzies u fachowca w Twojej okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Nie kupuj zestawu Turbo Works bo strasznie rdzewieje ; D sam kupiłem china kwas i niestety rdzewiej a niby kwasówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.