Lawnowerman Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Gdzie warto zamontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Cześć, przerabiałem u siebie halogeny przeciwmgielne pod lampy do jazdy dziennej. Nie mam foto ale z zewnątrz wygląda to jak seryjny halogen (z niego wykorzystuje obudowę i mocowania) a środek zmieniam na inny. Montaż p&p. Moge wykonać jeszcze jeden komplet, jak jesteś zainteresowany daj znać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 9 godzin temu, Sonic napisał: Cześć, przerabiałem u siebie halogeny przeciwmgielne pod lampy do jazdy dziennej. Nie mam foto ale z zewnątrz wygląda to jak seryjny halogen (z niego wykorzystuje obudowę i mocowania) a środek zmieniam na inny. Montaż p&p. Moge wykonać jeszcze jeden komplet, jak jesteś zainteresowany daj znać na PW U mnie nie ma halogenow z przodu. Tylko kratki. Co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Wymieniasz kratkę na wersje z halogenami (jest identyczna tylko ma otwory na halogeny) i montujesz halogeny. Miejsce montażowe w zderzaku zawsze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 17 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Wymieniasz kratkę na wersje z halogenami (jest identyczna tylko ma otwory na halogeny) i montujesz halogeny. Miejsce montażowe w zderzaku zawsze jest Nie znalazem czegos takiegoJa ma po lifcie to chyba musze wpierw kupic toZobacz ofertę: ALMERA N16 LIFT KRATKA ZDERZAKA HALOGENY MOCOWANIA https://allegro.pl/oferta/almera-n16-lift-kratka-zderzaka-halogeny-mocowania-8147351864?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 7 godzin temu, Sonic napisał: Dokładnie tak Bez sensu :-(( potroje wartosc auta :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Przecież taka kratkę używaną można kupić za 40zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 59 minut temu, Sonic napisał: Przecież taka kratkę używaną można kupić za 40zł Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Używana na allegro poszukaj. Jest tego sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi