Gość krzys2 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Co myslicie o olejach Comma do Almery benz 1.5 2001? i jaki wybrac z oferty? Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 nie wiem co to jest, więc się nie wypowiadam, ale osobiście polecam ci oleje fuchs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artoor Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Wpisz Comma w wyszukiwarkę, chyba było coś w kilku postach, niewiele ale zawsze to jakiś ogląd sytuacji. Zdaje się ze to jakiś angielski olej. Jeśli spełnia normy lepkościowe i jakościowe podane przez Nissana to nie widzę przeciwwskazań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazakoff Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Jezdzi ktoś na takim oleju? Jeśli tak to jak się sprawuje? Mi mechanik do Almy 1,4 75km polecił ją właśnie (15w40) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 A na jakim jeździsz do tej pory? Jaki przebieg, araczej czy samochód olej bierze? Olej 15/40 to minerał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazakoff Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Auto świeżo kupione, więc pies wie co tam jest. Przebieg 105 tys. Wlasnie majster powiedzial, ze do tego silnika najlepiej minerał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Auto świeżo kupione, więc pies wie co tam jest. Przebieg 105 tys. Wlasnie majster powiedzial, ze do tego silnika najlepiej minerał... Kolego, tak napisałeś, że ja nie wiem czy podpiąłeś się pod ten temat, czy jesteś nowicjuszem /ale chyba nie, bo masz 52 swoich postów i nadal nie zapoznałeś się z tematem -->DLACZEGO WARTO UZPEŁNIĆ PROFIL<-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazakoff Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Profil uzupełniony, a temat odkopałem, żeby nowego nie zakładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Nie masz odpowiedzi, bo przypuszczam że na takim oleju /tej nazwie/ to mało osób teraz jeździ. Tamte posty, to 8 lat wstecz. Teraz są już inne oleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.