blockout84 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Witam, potrzebuje pomocy w kwestii koloru kropek na przednich sprężynach ponieważ niedawno kupilem qq 1.2 dig-t 2014r i mam wątpliwości ponieważ od strony kierowcy mam zieloną i różowa kropkę a od strony pasażera zielona i żółta, oczywiście chodzi o twardość i pytanie do was koledzy i koleżanki jakie kolorki są u was i czy możliwe że mogą być różne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 U mnie po obydwu stronach zielona i żółta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blockout84 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 3 minuty temu, tz1609 napisał: U mnie po obydwu stronach zielona i żółta. byc może poprzedni właściciel coś zmieniał i założył np. z diesela, może ktoś z innym silnikiem napisze jakie ma kropki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.