Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Koledzy mam problem a mianowicie wczoraj zaświeciła się na desce kontrolka 4WD a auto zaczęło jak by redukować bieg albo próbować przynajmniej coś takiego (druki pod podłogą) po podpieciu do kompa wyszly dwa błędy p1705 i u100. Jakieś propozycje???? I pomysły??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Dziś puściłem autodiagnostyke i wyszły mi następujące błędy 2, 3, 6, 7, 17, 22, 23. Jakieś pomysły gdzie szukać rozwiązania problemu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Brak przepływu danych dotyczących ABS, ESP coś jest z wiązką elektryczną nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyote024 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Podejrzewam to samo co w większości przypadków! Musisz sprawdzić wiązke od tylu (czynników abs do kostki za przednim kołem) i od kostki do pompy ,miernik do łapy i wkuwasz się, drobne szarpniecia za kabelki i znajdziesz przyczynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.