aquariusmax Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Nissan IMQ Concept.Tak, to na pewno nowy Qashqai.Na 100% będzie identyczny.:-)Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Koncept jakiegoś crosowera 2 drzwiowego . Jak patrzę na ostatnią mode, zwłaszcza modele toyoty/Lexusa to całkiem niewykluczone że model seryjny może być gdzieś blisko, przynajmniej ostre krawędzie , zarys sylwetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Bo ten concept to tak prawie jak podrasowana Toyota C-HRQQ to w niczym nie przypomina.:-)Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 6 godzin temu, Kazik_R52 napisał: Koncept jakiegoś crosowera 2 drzwiowego . Drzwi jest 5 sztuk, tylko klamek nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Faktycznie na filmie jest, patrzyłem tylko na foto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.