Gość DJ One-Way Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 A więc wyczyściłem ten głupi flirt Karcherem i jest czysty. Zaraz będę odpalał samochód, mam nadzieje ze nie zalałem silnika :x o ja głupi :> :> :> :> :> :> :> Pozdro Pozdro <I'm skate> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 wiesz co nie wiem czy miales spore cisnienie na tym karcherku ale jezeli tak to popelniles powazny blad w sztuce a jezeli go myles bez zdejmowania z dolotu to juz w ogoole pomijam fakt czy plukales go strumieniem wody skierowanym od srodka filtru na zewnatrz i czy potem go nasaczales olejkiem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJ One-Way Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 sorry to nie ja pisalem osoba ktora to zrobila poniosla juz odpowiednie konsekwencje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJ One-Way Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 tak więc temat można usunąć!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.