Gość Mathias1 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Witam, moje słonko zaczęło palić jak smok! Odkąd się ochłodziło (tak myślę...). Dotychczas paliło ok. 7,5-8 / 100km (średnio, głównie miasto) teraz ok. 12,5-13!! Czy to tylko wina załączonego na dłużej ssania, czy coś się mogło po prostu stać? Jeśli tak, to co? Czy po prostu ten typ tak ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 moj pali 11-13 gazu 1,4 16 v ciezka noga ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mathias1 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 OK. - ale mój palił wiele mniej, teraz jest gorzej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 może zapłon Ci się trochę rozregulował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mathias1 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Może. Ostatnio zaczął zapalać "na dwa razy". Za pierwszym gaśnie po kilku sekundach. Za drugim - bez problemu zapala i chodzi. Żadnego spadku mocy też nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Może. Ostatnio zaczął zapalać "na dwa razy". Za pierwszym gaśnie po kilku sekundach. Za drugim - bez problemu zapala i chodzi. Żadnego spadku mocy też nie zauważyłem. Ssanie.. ssanie.. trzeba chyba pojechac na jakas regulacje... stanowczo za duzo pali Ci ta maszyna. Moj sie miesci w 10l caly czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.