jerzy_sz Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Dobra podpowiedź, dzięki. Jeśli uda mi się coś samemu zrobić to opiszę, może komuś się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy_sz Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Wymiana czujnika okazała się niezbyt trudna, jakkolwiek aby dokonać rozpoznania trzeba było się trochę nagimnastykować. Opisałem w oddzielnym poście. A przy okazji pytanie: już wcześniej zauważyłem, że pod kierownicą, z lewej jej strony, znajduje się coś w rodzaju przycisku, z czerwona diodą w środku, którego opisu przeznaczenia brak w instrukcji. Nie wiem po co jest - może ktoś wie co to za ustrojstwo i do czego słuźy? Edytowane 23 Czerwca 2019 przez jerzy_sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Jak masz alarm,to jest przycisk do alarmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy_sz Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 No jasne; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi