zaqui18 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Witam, z wymianą radia wiąże się zakup przejściówek jak i do zasilania i sterowania to i do anteny. Obecnie zastosowałem przejściówkę do anteny z kabelkiem niebieskim i mam pytanie gdzie podpiąć ten kabelek niebieski i do czego on służy tak w ogólne. Odbiór stacji taki średni pomimo że słucham danej stacji miastowej w tym danym mieście to jadąc czasami przerywa i słabo odbiera. Wrzucam link do zdjęcia przedstawiającego tą przejściówkę. https://images.app.goo.gl/Dqn58vtEPAswWZ5c9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaqui18 Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 2 minuty temu, MisilYE napisał: Ok, jest schemat co na danym kabelku leci, rozumiem że to jest zasilanie anteny na tym niebieskim teraz pytanie gdzie go podpiąć, chciałbym konkretnie opis tego ponieważ nie czuję się za dobrze w elektronice i nie chciałbym czegoś przez przypadek popalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Zasilanie wzmacniacza antenowego .Ja chyba podłączyłem pod zasilanie radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaqui18 Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 2 minuty temu, MisilYE napisał: Zasilanie wzmacniacza antenowego .Ja chyba podłączyłem pod zasilanie radia I faktycznie stacje radiowe zaczęły dużo lepiej odbierać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Tak. Odbiór się poprawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaqui18 Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 43 minuty temu, MisilYE napisał: Tak. Odbiór się poprawił Ok, dziękuje za pomoc mam nadzieje że jak też podepnę tam + z radia to będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Będzie bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.