Gość korteenis Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Czesc Mam problem ze swoim sloneczkiem. Rano jade bez problemow az do pewnego momentu. Silnik zaczyna mi sie dlawic i gasnie. jak chce go przygazowac, to zaczyna mi szarpac calym samochodem. Z wydechu mi strzela jak opentany. Mam nowe swiece, kable, kopulke i palec rozdzielacza. To samo jest na benzynie i gazie. Wydaje mi sie ze gdzies mam przebicie, ale nie wiem gdzie to moze byc. Jezeli ktos moze mi pomoc, bede wdzieczny. Pozdrowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krawczynski Marcin Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 ja miałem podobne objawy do twoich jak umyłem silnik w mojej N15 dostała się woda pod " Fajki Swiec" ale wytarłem wszystko szmatą przedmuchałem spręzonym powietrzem i jak ręką odioł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 dokladnie u mnie tez wystepowal ten sam objaw po umyciu silnika i juz korna wiecej tego nie zrobie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.