rysiekb66 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Witam !!! Stacyjka padła. Po wymianie na inną (używaną) chciałem zaprogramować kluczyki, które były ze stacyjką. Niestety wszystkie próby wejścia w tryb programowania kończą się niepowodzeniem (nie ma potwierdzenia kierunkowskazami). Piloty mają oznaczenie 5WK4 876/818. Mój stary pilot ma takie samo oznaczenie i po wymianie grota działa bez problemu. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pteris3 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Witam, Mam dokładnie ten sam problem w moim Note 1.4 2010 r. Właśnie dosłownie przed chwilą pilot przestał otwierać/zamykać drzwi. Zmieniłem baterię. Nic....Programowanie kluczyka nie udało się. Brak potwierdzenia kierunkowskazami. Również bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.