Motogiewont_WaW Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Witam. Jestem nowym uzytkownikm T2 lift. 2.7td Mianowicie mam problem z zegarami. Paliwo jest, swici sie kontrolka rezerwy a wskazowka stoi na środku Wskazowka temp. Silnika wskakuje po zapaleniu auta na czerwone pole Obrotomiez raz dziala raz nie. Predkosciemierz zawyza predkosc. Czy to wina samych zegarow czy to moze byc jakas inna przyczyna? Najbardziej zależy mi na poziomie paliwa oraz temperaturze silnika. Prosze o pomoc, mam jakies inne zegary bo takich nigdzie w sprzedaży nie widzialem inne kostki wtykane od dolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 W pierwszej kolejności sprawdź masę, bo wygląda to tak, jakby jej brakowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.