Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Wyświetlacz radia w QQ J10 - gdzie naprwić

EMIC

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Temat wyświetlacza radia  w QQ i problemie przy dużych temperaturach jest znany.

A ktoś wie gdzie to można naprawić na śląsku? jakaś regeneracja? albo kupić nowy?.

Dziękuję za wskazówki

Pozdrawiam

Michał

Obawiam się że regeneracja nic już nie da. Można kupić na Allegro sam wyświetlacz używany w cenie ok 100 PLN ale jaką masz gwarancję że posłuży dłużej. Można zaryzykować z 2011 czy 2012 roku.

Jest też nowy

https://allegro.pl/oferta/wyswietlacz-nawigacji-21676976-qashqai-07-13-7932289036

albo wymienić radio na Androida

Ja mam właśnie 2012 rok i już kiepsko działa. Co do nowego to jak najbardziej ale na jak długo będzie dobrze? 2lata 3 lata?

Jeżeli chodzi o wymianę na androida to jest to możliwe z tym że problem jest z tego co czytałem posty z podłączenie wszystkich  elementów kierownicy,  usb, mikrofonu zewnętrznego itd.. zawsze coś sprawia kłopot.

No chyba że jest gdzieś opis u kogo kupić komplet wtyczek przejściówek bo te radia Andrioida mają już ISO.

Szukając stacji LCN oryginalnej to znowu kłopot z wtyczkami, albo połaczeniem z IMO...

Co do Androida to kilka osób ogarnęło już temat. Trzeba poszukać w tematach forum. To jakie Ty masz radio? Podałem Ci link do wyświetlacza który ja miałem w QQ z 2012 roku.

23 godziny temu, Author53 napisał:

Jest też nowy

Używany. Nowe raczej nie do zdobycia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...