YATES Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Mam do was pytanie . U mnie w Juke z 2011 roku nie ma koła zapasowego jest tylko mini kompresor i pianka uszczelniająca. Do bagażnika mam dwa plastikowe skrzynie , jedna duża na całą szerokość bagażnika , a druga mniejsza . Ta duża pasuje idealnie , wkładam ją jako pierwszą ale problem jest z drugą tą w której jest zamocowana ta butelka z pianką i kompresor. Przymierzałem w każdej pozycji i nie pasuje mi ona do bagażnika. Poniżej zamieszczam zdjęcia. Może ktoś z was podpowie lub podeśle zdjęcie jak wygląda u was układ tych plastikowych skrzyń w bagażniku po podniesieniu tej płaskiej poziomej dywanikowej podłogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neq Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Zestaw naprawczy nie powienien wejść w miejsce koła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 11 minut temu, neq napisał: Zestaw naprawczy nie powienien wejść w miejsce koła? Dzięki zaraz idę sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Faktycznie pasuje , dzięki za informacje. A jeszcze zapytam siwy77 jest na środku jakaś śruba , która dociska ten plastik aby nie drżał w czasie jazdy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 1 godzinę temu, YATES napisał: Faktycznie pasuje , dzięki za informacje. A jeszcze zapytam siwy77 jest na środku jakaś śruba , która dociska ten plastik aby nie drżał w czasie jazdy ? Ja u siebie mam koło zapasowe i jest przymocowane śrubą, przy zestawie naprawczym nie pomogę Ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.