wolak Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Mam pytanie w temacie przepustnicy. Dzisiaj usłyszałem w serwisie: zatarta przepustnica układu wydechowego. Pali się czerwona kontrolka silnika (niedawno jeszcze żółta), ale wyrok ściął mnie z nóg: koszt naprawy ponad 2 tys + robocizna! Na allegro znalazłem przepustnicę za 350 zł. Pytanie: czy to zamiennik, który problem rozwiąże i czy w Warszawie albo okolicach ktoś podejmie się naprawy? Dodam, że przy duzym obciążeniu silnika było wyraźnie słychać warkot z przodu: czy to również kwestia przepustnicy?? Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chesteros Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 No cena powala. Ja miałem problem z przepustnicą na szczęście w okresie gwarancji i było gratis, ale mechanik postraszył mnie, że to się zdarza i może wystąpić, ale autko ma już 6 i pół roku i usterka już nie wystąpiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Poszukaj na forum, są tematy jak tą usterkę naprawić / usprawnić. Nie trzeba zaraz wymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.