regiis Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Witam, Posiadam Qashqai j10 wersja tekna 2007 r. Autko posiada fabryczną nawigacje z radiem na 6 cd. Od jakiegoś czasu radio się wyłączą, lub restartuje, pokazują się artefakty na ekranie, lub gaśnie całkowicie, albo zawiesza się na logo Nissana. Czy ktoś wie co mogło się zepsuć Autko normalnie pali i jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Zresetuj to radio. Odłącz na chwilę zasilanie - akumulator. Czasami to pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regiis Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Nie to nie to juz próbowałem. To gdzieś z elektroniką bo nie mam wglądu do nawigacji spalania czy telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regiis Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 podbijam temat, okazało się że czytnik dvd pod fotelem szwankuje, wiec zakupiłem na allegro używkę i tu kolejny problem. Po podłączeniu pojawia się napis Secure na czerwonym tle i nic dalej się nie dzieje. Jak rozwiązać ten problem?? Czy może jest ktoś Krakowa albo okolic co się tym zajmuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qqnissan10 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Witam, Rozwiązałeś problem? U mnie nawigacja się zawiesza, kamera nie zawsze się włącza a na ekranie są kolorowe paski. Próbuje ustalić przyczynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.