FITI Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Witam, zwracam się do Was z pytaniem czy półka np na telefon z lifta pod panelem klimatyzacji podejdzie do przedlifta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 A włącznik nawiewu wtedy gdzie.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 włącznik to nei problem można przenieść, ważne czy by pasowała bo brak takiego miejsca też bym przytulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Może jak by przenieść w miejsce zapalniczki ? Ja myślę że powinno pasować .za 30 zł brałbym w ciemno ale nie widzę na al ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 zapalniczkę bym zostawił a to dodatkowo gdzieś powiercił bo przedłużenie przewodów to raczej nei problem tylko mocowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Tylko patrząc po zdjęciu to łatwiej przenieść zapalniczkę, bo włącznik nadmuchu ma "specjalne" mocowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 no tak ale w miejscu na zapalniczkę też byłby problem, bo schowek jest akurat nei od tej strony co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Jak nie stanie d..... z tyłu i wiatr w oczy , i znikąd żadnej pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 nie rycz coś sie wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 (edytowane) Ale o jaki włącznik nadmuchu chodzi? Z tego co widzę to w polifcie nie ma jedynie opcji wybrania nadmuchu w obiegu z zewnątrz Edytowane 26 Maja 2019 przez calypso83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 no i o to właśnie chodzi aby go przenieść ja na tą chwilę zainwestowałem w coś takiego: https://pl.aliexpress.com/item/Pude-ko-do-przechowywania-samoch-d-organizator-Seat-Gap-PU-przypadku-kieszeni-samochod-w-Seat-szczeliny/32896657737.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.55aa5c0f1hAtYt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 A jak jest rozwiązane w polifcie włączenie obiegu zew.skoro fizycznie nie ma tego przycisku?Nie do końca rozumiem też tego w przedlifcie ,jeśli nie świeci się zew.i wew. obieg to jaki jest w tym momencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 chodzi o przycisk do nawiewu górnego, może polift ma to inaczej rozwiązane, odnośnie wew/zew jak się świeci to jest wewnętrzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 48 minut temu, calypso83 napisał: A jak jest rozwiązane w polifcie włączenie obiegu zew.skoro fizycznie nie ma tego przycisku? Jest jeden przycisk na panelu sterowania klimatyzacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 panele sa takie same jeżeli chodzi o przyciski, tu chodzi o dodatkowy, który uruchamia nawiew górny w polifcie może być podpięty pod przycisk nawiewu na szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 oo czyli jest w panelu czyli wszytko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Nic nie jest jasne, bo zamiana paneli może nie wchodzić w rachubę.gdzieś był taki temat i stanęło na niczym.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 przyciski w panelu działają chyba na innej zasadzie i raczej nie da rady tego uruchomić tylko zmianą i dołożeniem kabli, bo przycisk w obudowie jest wł/wył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantes13 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 A ja zapytam jak tą półkę wymontować bo chce się dostać do zapalniczki chce ją wymienić A nie chcę nic urwać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 W dniu 27.05.2019 o 06:18, calypso83 napisał: A jak jest rozwiązane w polifcie włączenie obiegu zew.skoro fizycznie nie ma tego przycisku?Nie do końca rozumiem też tego w przedlifcie ,jeśli nie świeci się zew.i wew. obieg to jaki jest w tym momencie? Podbijam. Nigdzie nie znalazłem wyjaśnienia. Można wybrać obieg zewnętrzny, wewnętrzny i trzecią opcję - brak świecenia obiegu zew. i wewn. Jest to domyślna opcja w trybie AUTO. Co to jest za obieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantes13 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 (edytowane) MisilYE dzięki .. Ja półkę usunąłem i dodałem dodatkowe gniazda Edytowane 14 Czerwca 2019 przez Dantes13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi