Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Felga

Grzegor

Rekomendowane odpowiedzi

To dość popularny model, nie powinieneś mieć problemu z zakupem a już w ogóle w Gnieźnie... Tylko że to będą stare felgi, z modelu przedliftowego. Ze swej strony polecałbym Ci model felgi od polifta, bo taki też masz, sądząc po silniku. Mam takie na zimę i dają radę a poza tym dużo ładniej wg mnie wyglądają.

f1.thumb.JPG.dc6199138162cacbba6185c78e23377e.JPG

Podobają mi się twoje felgi ale chodzi oto że ja mam jedną uszkodzona a samochód dopiero kupiłem i trochę brak funduszy na zakup całego kompletu

2 godziny temu, Grzegor napisał:

Podobają mi się twoje felgi ale chodzi oto że ja mam jedną uszkodzona a samochód dopiero kupiłem i trochę brak funduszy na zakup całego kompletu

Ale napisałeś w pierwszym poście "Kupię alufelgi" a nie jedną felgę. Obawiam się że pozostaje tylko serwis Nissana

1 godzinę temu, Grzegor napisał:

Przepraszam rzeczywiście źle napisałem mój blad

Ależ nic nie szkodzi :)

Miałem podobną sytuację. Kupiłem felgę na Allegro. Klient zapewniał że felga jest idealna, sprawdzona itd. Prawie wszystko się zgadzało. Na oko była idealna a na wyważarce kilogram ciężarków w pięciu miejscach. Zwrot oparł się o spór na Allegro. Trochę to trwało ale odzyskałem kasę. Zniesmaczony sytuacją pojechałem do serwisu i kupiłem nówkę. Nawet nie chcę myśleć o jakiejś wadzie ukrytej typu spawanie, prostowanie itd. Teraz mam Mazdę CX 5 i potrzebowałem felgę na koło zapasowe (nie dojazdowe tylko pełnowymiarowe) i też kupiłem w serwisie.

11 godzin temu, Author53 napisał:

Kupiłem felgę na Allegro

Ja też się wyleczyłem z zakupów felg na odległość. Jedynie osobiście, z możliwością sprawdzenia w warsztacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...