Grzegor Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Kupię alufelge do qq 17 cal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 To dość popularny model, nie powinieneś mieć problemu z zakupem a już w ogóle w Gnieźnie... Tylko że to będą stare felgi, z modelu przedliftowego. Ze swej strony polecałbym Ci model felgi od polifta, bo taki też masz, sądząc po silniku. Mam takie na zimę i dają radę a poza tym dużo ładniej wg mnie wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegor Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Podobają mi się twoje felgi ale chodzi oto że ja mam jedną uszkodzona a samochód dopiero kupiłem i trochę brak funduszy na zakup całego kompletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 2 godziny temu, Grzegor napisał: Podobają mi się twoje felgi ale chodzi oto że ja mam jedną uszkodzona a samochód dopiero kupiłem i trochę brak funduszy na zakup całego kompletu Ale napisałeś w pierwszym poście "Kupię alufelgi" a nie jedną felgę. Obawiam się że pozostaje tylko serwis Nissana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegor Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Przepraszam rzeczywiście źle napisałem mój blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 1 godzinę temu, Grzegor napisał: Przepraszam rzeczywiście źle napisałem mój blad Ależ nic nie szkodzi Miałem podobną sytuację. Kupiłem felgę na Allegro. Klient zapewniał że felga jest idealna, sprawdzona itd. Prawie wszystko się zgadzało. Na oko była idealna a na wyważarce kilogram ciężarków w pięciu miejscach. Zwrot oparł się o spór na Allegro. Trochę to trwało ale odzyskałem kasę. Zniesmaczony sytuacją pojechałem do serwisu i kupiłem nówkę. Nawet nie chcę myśleć o jakiejś wadzie ukrytej typu spawanie, prostowanie itd. Teraz mam Mazdę CX 5 i potrzebowałem felgę na koło zapasowe (nie dojazdowe tylko pełnowymiarowe) i też kupiłem w serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 11 godzin temu, Author53 napisał: Kupiłem felgę na Allegro Ja też się wyleczyłem z zakupów felg na odległość. Jedynie osobiście, z możliwością sprawdzenia w warsztacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.