Jarek_L Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Witam Czy ktoś może wie jak można dorobić, opcje programowania elektrycznego fotela kierowcy dla 2-3 kierowców. Dokładnie chodzi mi o np 1 - kierowca główny 2 - żona. Przestawiania całego fotela jest bardzo uciążliwe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Nie masz przycisków pamięci na drzwiach kierowcy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_L Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Nie a powinny tam być ? mam wersie tekna 2018r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_L Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Dzięki ale to jest Nissan Rogue wersja na USA a ja mam wersje na PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzeriusz Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Nie jestem pewny czy na rynek Europejski w ogóle wychodziły z zapamiętywaniem. Mam Nissana z 2018r. Tekna i również nie posiadam Poza tym nie wiadomo, czy w x-trail'u są włożone silniczki z liczeniem obrotów. Jeżeli nie, to Rogue nie podejdzie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emjot Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) To tylko swap z mniejszego brata, bo w eu pamięć była i jest tylko w Qashqai. X-trail nie miał pamięci. Edytowane 2 Czerwca 2019 przez Emjot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtM Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Panowie a to nie jest tak że ten fotel w X ma wszystko oprócz guzików do sterowania pamięcią? Może któryś z szanownych kolegów posiadający wersję amerykańską z pamiecią foteli mógł zrobić fotkę siedzenia pod spodem żebyśmy zobaczyli jak wygląda i ile jest kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Rogue 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtM Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Chyba najłatwiej byłoby zaadaptować siedzenie od nowego Qashqai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olson323 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Orientuje ktoś czy fotele z xtrail t32 da się spiąć do rogue t32 przed lifting? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi