Dantes13 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 (edytowane) Napisałem do serwisu nissana ciekawe co mi odpowiedzą ... bo nie ukrywam drażni mnie nieco.. Dzięki za dyskusję.. Jak mi dadzą odpowiedź napiszę tutaj. cezzar1 a może poprzedni właściciel twojego samochodu coś poprawiał aby ten widok był właściwy ? Edytowane 11 Czerwca 2019 przez Dantes13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 17 godzin temu, Dantes13 napisał: cezzar1 a może poprzedni właściciel twojego samochodu coś poprawiał aby ten widok był właściwy ? Nie mam pojęcia. Samochód był serwisowany i może zmienili oprogramowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantes13 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Z serwisu nissana cisza .. zaktualizowałem mapy i oprogramowanie radia z językiem polskim ale to nie ma wpływu na widok z kamer zatem czekam dalej.. tymczasem padła Klima więc to pilniejsze.. Jeden z serwisów odpowiedział że tak jest w większości sprawdzonych przez niego samochodów zatem tak ma być ..A skoro się nie zgadzam to on nie wie jak to zmienić .. kolejny dwa serwisy widzą problem i uważają że jest źle i zapraszają na sprawdzenie działania kamer jednak nie gwarantuja że to naprawią bo muszą sprawdzić aby dać odpowiedź. Edytowane 17 Czerwca 2019 przez Dantes13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantes13 Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) Umówiony jestem do nissana ale koszt diagnozy kamery - podłączenia do komputera to 300 zł masakra jakaś ... Jestem w serwisie i póki co nie potrafią obrócić obrazu z kamery ,nigdzie nie widać takiej opcji w moim przypadku , może mam inne radio może kamera uszkodzona debatują już dwie godziny i lipa... doszli do wniosku że kamera uszkodzona bo podobno podpinali inną i obraz był ok ale tego nie widziałem bo nie mogłem wejść do hali serwisowej Edytowane 15 Lipca 2019 przez Dantes13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantes13 Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Kupiona kamera używana z takim symbolem jak moja obraz prawidłowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 No i super!Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantes13 Opublikowano 22 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 (edytowane) Jest jeszcze drobny problem z kątem patrzenia kamery cofania a mianowicie nie pokazuje idealnie równo lewo prawo co widać na zdjęciu ale nic z tym już nie zrobię bo przestawić się nie da .. pewnie to też może być coś z kamerą choć na tamtej starej też było podobnie tylko nie zwracałem wtedy na to tak dużej uwagi . W serwisie jak byłem ten problem też był widoczny . To tak w ramach informacji zamieszczam Edytowane 22 Lipca 2019 przez Dantes13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi