Gość N_15 Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam! Chciałem zapytać jaki rozmiar nasadki używacie do przykręcania nakrętek kół w N15 ???? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Z tego co wiem to w nyskach jest klucz 21 , ale spoko można zmienić na 19. Ja tak zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość N_15 Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Z tego co się zorientowałem to chyba jest jakiś nietypowy rozmiar :shock: pasuje tu sporo rozmiarów :roll: Najlepszy jest klucz fabryczny do kół. Może to calowy rozmiar ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Sprawdź 13/16 cala. Przed zmianą nakrętek odkręcałem kluczem od świecy 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Z tego co wiem to w nyskach jest klucz 21 , ale spoko można zmienić na 19. Ja tak zrobiłem. Oryginalne mają 21, ale np. w alusach wymieniane jest na 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryath Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 TAk jest przy aluskach 21 nie wejdzie. 19 jest spoks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nissan_Man Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Odświeżam, kupiłem Almerkę i nie ma w wyposażeniu klucza do kół i haka do holowania. Czy w Almerkach 2004r rozmiar klucza do kół to też 21mm, czy można to zmierzyć suwmiarką? Kupię wtedy zwykły nasadowy w auchan. Czy ktoś orientuje się gdzie mogę kupić ten hak (ucho) do holowania wkręcany bo na allegro z przesyłką 40zł, może ktoś ma na zbyciu taniej. Nie mam w planach holowania ale zawsze może się przydać. Tym bardziej zimą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 83tomek83 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 A u mnie w N15 2.0D i w stalowych i w alu mam nakrętki na klucz 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uchmanek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ja mam na zbyciu to ucho. Odezwij się na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.