dziedzictom Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Napotkałem dziwny problem! NQQ 1.6B 114km 2008r. Wyjeżdżała moja żona i pierwsze przydusiła auto a potem zgsło i nagle wyskoczyły błędy na zegarach. Auto zaczęło nierówno chodzić, szarpało, wkrecało się tylko na małe obroty a na postoju falowaly obroty. Przyjechaliśmy do domu zgasiłem i odpalilem kilkukrotnie auto auto, pobiegłem po interfejs obd żeby odczytać błędy, odpalam i auto normalne. Nawet nie zdążyłem odczytać błędów. Podpowie ktoś coś? Miał ktoś z was taki problem? Pomóżcie bo autko mam od piątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzictom Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Widzę że grupa bardzo aktywna i pomocna. Dziękuję bardzo za tak wyczerpujące wypowiedzi. Dodam że przeszukałen wszystkie tamaty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.