Grzegor Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 To mój pierwszy samochód z tempomatem czy możecie wytłumaczyć mi jak to włączyć i wyłączyć po prostu jak tego uzywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Instrukcję przepiłeś ? Tutaj zamieściłem pierwsze kroki z Pulsarem - Jest tam też o obsłudze tempomatu. https://forum.nissanklub.pl/applications/core/interface/file/attachment.php?id=23671 Myślę, że w Twojej QQłce jest podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegor Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Będę miał czas to wypróbuj opis jest czytelny z góry dziękuję napewno pomoże mi jeszcze raz dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 na YT też jest pełno filmów na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.