Robsonic Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Witam Wyła jakiś czas,płyn w zbiorniczku bulgotał. Teraz coś się w niej mieli i stuka więc wymiana musi być. Teraz mam dwa pytania: 1.Czy jak mam HR to pompa podejdzie z DE? 2.Czy pompa do HR będzie pasowała z 370z? Szukałem ale nie znalazłem i z góry dzięki za info. Pozdro Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Inne pompy są... Jak już to bardziej podejdzie do HR pompa z 370Z... Powinienem u siebie mieć z 370Z pompe - jak coś to PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robsonic Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Ok ,dzięki za info. Alternator pasuje z DE do HR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 nie pasuje i rozursznik też jest inny oraz kompresor klimatyzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.