szeryf Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Witam koledzy pomocy nie dzialaj mi wcale czujniki cofania tylko kamerka widac jak cofie nie ma zadnego sygnaly a do przodu kompletne zero nic nie ma co moze byc przyczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy_sz Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Patrz mój post poniżej twego. Jeśli czujnik będzie ok. sprawdź bezpiecznik w komorze silnika - pudełko kwadratowe ( jest jeszcze jedno w kształcie jakby litery L), poz. F17 (łatwo dostępny). Twój opis trochę zagmatwany, coś piszesz jakby kamerka działała, jeśli tak, tożarówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 panowie w bagazniku z lewej strony pod tapicerka mam traka końcówkę czego tam brakuje nie mam sygnalu ani sygnalu graficznego na wyświetlaczu tylko sam obraz cofania jest ktoś z okolic Bytomia aby mógł mi pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.