Gość sas_ha Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Sunny 2.0 dLX jak poznac ze cos nie tak z pompą?? jak zapalam zimne autko to silnik pracuje strasznie nierownomiernie jak dodaje gazu dopiero po dluzszej chwili do chodzi do siebie, i przy dodawaniu gazu slychac dziwny świst. co to moze pompa?? a dym z tlumika bialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Sprawdz czy po odpaleniu siwece zarowe sie grzeja. Powinny sie grzac do temperatury okolo 30-40 stopni. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mathias1 Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 I sprawdź mocowanie obudowy i ew. pokrywy filtra powietrza - może dlatego świszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 u mnie jak byla poluzowana obudowa filtra powietrza to brzmialo tak jakby cos pierdzalo lekko pod maska co do swistu to jak pompa wodna byla na wykonczeniu to zaczela swiszczec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 według mnie przynajmniej jedna świeca żarowa nie grzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eden Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 oj kolego widze ze masz ciagle problemy jestem w szoku bo moje sanki maja 409 000 km i nie mam zadnych problemow z nimi ale wracajac do Twojego problemu to chyba jednak swiece beda pozdrawiam i zyczę coby to był ostatni problem z autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.