niss_a_n1984 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Hej! Pewnie temat nie jest nowy, ale nowy jestem ja i nie bardzo wiem jeszcze jak poruszać się po forum Jestem, a raczej za chwilę będę szczęśliwym posiadaczem Nissana Qashqai II 1.6 163KM 2015r. Mam zamiar go od razu zagazować. Jak to wygląda przy tych silnikach? Jaką instalację polecacie z własnego doświadczenia? Pozdrawiam Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 masz wszytko opisane poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niss_a_n1984 Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Instalacja już założona zdecydowałem się na włoską instalacje producenta Landi Renzo ! Genialna instalacja nie ma żadnych szarpnięć jak na benzynie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Się nie denerwuj jeszcze poszarpie ... Ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.