pierwszynissan2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 szanowni, odebralem wlasnie nowego qaskaia z saolu wersja n connecta rocznik 2018. Pytanie czy tutaj na dole przy kamerce nie powinno byc zaslepki? Jak jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujekgoodadvice Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Ale kamera z przodu jest centralnie umieszczona nieco poniżej logo nissana. Tutaj z boku to bardziej czujnik parkowania. U mnie wygląda to tak. Polecam montaż siatki ochronnej dla chłodnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Ktoś już gdzieś pisał,że tam nie ma zaślepki.A siatkę mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwszynissan2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Taka siateczke to w salonie zakladaja czy samemu mozna zamowic i zalozyc? Na czym to sie trzyma? Ale troche lipa ze tam nie za zaslepki....:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Siateczkę kupisz na allegro,w dziale siatka tuningowa.Poszukaj po forum,były podawane rozmiary.A zamocować ją możesz na opaskach montażowych(tytrytkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poldik Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) 2 godziny temu, JACKO29 napisał: Siateczkę kupisz na allegro,w dziale siatka tuningowa.Poszukaj po forum,były podawane rozmiary.A zamocować ją możesz na opaskach montażowych(tytrytkach) ja też polecam zamontować siatkę - kamyczki, owady zatrzymują się na niej Jacek ty możesz zaproponować siłowniki na pewno są bardzo przydatne Edytowane 2 Lipca 2019 przez poldik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Narzucać się komuś nie mogę,aczkolwiek jest to fajna i dograna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwszynissan2019 Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Prosze zaproponuj. Chetnie kupie zastanawiam sie tylko czy zamontuje sam ale moze sie uda. Gwarancji chyba nie strace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Gwarancji na pewno nie stracisz,bo nie ingerujesz w nadwozie,montujesz wszystko na tym co zostawiła fabryka.Montaż jest banalnie prosty w 10-15 minut. Info poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Zwróciłęm u siebie w QQ na ten sam element - mimo że auto mam niecały tydzień - niech mi ktoś podpowie co to za elektronika, widze jedynie że wychodzą z niej dwa kabelki... jak to ma sie do zamoknięcia jadąc w deszczu lub opadach sniegu - co to za element? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi