tuarek Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Cześć. Mam nieszczelną rurkę wysokiego ciśnienia, która wychodzi z komory silnika (w prawym nadkolu) i dochodzi do tylnego AC. Próbowałem ją jakoś wyjąć ale zdaje się że jest jednoczęściowa czyli ma prawie 2m długości. Nie bardzo wiem jak się do niej dobrać bo nie widzę żadnego łączenia aby ja rozdzielić i wyciągać po kawałku. Ktoś to przerabiał może? Jakieś patenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ert Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Halo cześć, jesteś pewien że to rura? U mnie okazało się że rura i połączenia są ok a zużyte uszczelki przepuszczały. Byłem zdziwiony kiedy spec. od klimy powiedział „30 zł za uszczelki plus czynnik z olejem” . A Szykowałem się na 1500 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczko Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Dzień dobry Ja mam łączoną na dziurze. Mechanik wziął za spawanie 400zl z czynnikiem. Pozdrawiamy serdecznie Ml Zauważyłem, że kolega z Lublina. Klimę robię u Maczyńskiego z Krępca ul. Spokojna. Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł, a robię u niego już kilka lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuarek Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Dzięki. Podjadę pogadam. Dziura niestety na rurce w połowie odległości między osiami. Problem jest z wyciągnięciem tego ustrojstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczko Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Cześć. U mnie była bardziej z tyłu, ale dali radę. Powodzenia Pozdrawiamy serdecznie Ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.