Smakor Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Czy jest już jakiś wątek dot. nowej wersji ulubionego autka? Wygląda interesująco. https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/premiery/nissan-qashqai-iii-zmiana-hybrydowa/gje3c9x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Całkiem całkiem jak na mały samochodzik miejski. Widzę nawiązanie do Kicks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoob Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Jakby na grillu nie było znaczka to byłby ładniejszy moim zdaniem. Jak dla mnie to z wyglądu nowy nie robi efektu wow ale może wszyscy projektanci Nissana skupili się na IMQ -> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Od conceptu do reality daleka droga,ale nie powiem,niektóre rozwiązania fajne,natomiast sama linia stylu ,...mało ciekawa powiem delikatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
degaar Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Nowy qq nie będzie wyglądał tak jak na 1 zdjęciu. mogę to zagwarantować bo widziałem nowego juke, qq i x trail oraz koncept elektryka. Niestety nie mam zdjęć bo zebranie było tajne ale nowe modele wyglądają bardziej niż imQ niż ten z 1 posta. No i będą nowe silniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Jak QQ nie robi fajnego wrażenia to co powiedzieć o takim sportage toż to tragedia designerska... I na zewnątrz i w środku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Koreańczykow jeszcze brak stylistyki, dopiero wchodzące modele nadganiaja świat, to samo było z japończykami dopiero od paru lat jakoś to wygląda (modele po 2010) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 (edytowane) W dniu 11.07.2019 o 21:25, Smakor napisał: Jak QQ nie robi fajnego wrażenia to co powiedzieć o takim sportage toż to tragedia designerska... I na zewnątrz i w środku... Akurat mi się Sportage podoba, szczególnie w kolorze czerwonym, więc to raczej kwestia gustu. Ja tu tragedii nie widzę. Wybrałem QQ, bo KIA za dużo pali. Stary: Nowy: Edytowane 21 Lipca 2019 przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Pewnie, wszystko kwestią gustu. Niektórym nawet VW się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Na obecną chwilę brak dokładniejszych informacji o następny QQ II. Miały być jedynie hybrydy, ale nowy JUKE dostał 3 cylindrowy spalinowy. Co do Qashqai'a, to cennik na 2019 rok nie zawiera już wersji Acenta, więc musimy kupić droższą wersję N-Style z wyposażeniem starej Acenty (chyba koła są teraz 18 cali, co nie musi być zaletą). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi