szandy Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Poszukuję skrzyni biegów do Maxima A33 2.0 V6 z 2000r.Niestety bezskutecznie.Czy ewentualnie skrzynia z modelu A32 będzie pasować? Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Temat już był przerabiany i brałem w nim udział nie pamiętam czy na tym forum czy na zagranicznym (chyba tak ) to nie podejdzie , skrzynia bodajrze jest podobna , nawet by ją zamontował , ale był jakiś problem z elektroniką , sterownikiem czy kompem silnika . Pamiętam, że to nie za działa pług and play I trzeba rzeźbić, coś przeprogramowywać, nie opłacało się dla tak starego auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troix Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Witam. Właśnie ktoś wystawił na olx a33 na części. Jak jeszcze szukasz to dzwoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szandy Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Dzięki za pomoc,ale potrzebuję skrzyni w manualu i do pojemności silnika 2000cm3. Natomiast w 3000cm3 wchodzą ponoć inne półosie.Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie tematem. Pozdrawiam.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troix Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Ok. Nie ma problemu. Jak coś będę wiedział to dam znać. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.