Gość Lobos Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Witam. Szukam rysunku pogladowego lub zdjecia deski rozdzielczej(zegary ,wskazniki) 100NX z opisami wszystkich kontrolek.Jesli ktos czyms takim dysponuje i nie sprawi to kłopotu prosze o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 jutro lub w sobote zrobie fotke i prześle Ci na maila od 100NX 1.6 na gaźniku. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelinka Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Możesz sie rownież zwrócic bodajże do Bobmbla o wrzucenie na serwer książki serwisowej do Nissankow 100NX. Ja mam, ale nie umiem wrzucic tego na serwer. :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość technotom Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ewelinka a wysłała byś mi tą ksiązkę serwisową na maila???please.Mój mail to technotom@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.