FITI Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Witam serdecznie, z okazji tego że jestem nowym posiadaczem mam pare pytań, proszę o wyrozumiałość 1. Szukam atrapy przedniej , w kolorze czarnym, kod Z11, czy takie w ogóle wychodziły ? Moja jest grafitowa - nie podoba mi się kolor Czy polecacie nowe zamienniki za +/- 120 zł ? 2. Czy blendę tylnej klapy również wychodziły w kolorze nadwozia ? Auto ma lakier Z11 a listwa jest srebrna :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Atrapy to raczej nie wychodziły w oryginale w kolorze czarnym,ja mam też srebrną,ale blenda jest w kolorze nadwozia.Jeśli chodzi o zamiennik to różnie bywa ze spasowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FITI Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Teraz, calypso83 napisał: Atrapy to raczej nie wychodziły w oryginale w kolorze czarnym,ja mam też srebrną,ale blenda jest w kolorze nadwozia.Jeśli chodzi o zamiennik to różnie bywa ze spasowaniem Dziękuję bardzo za informacje Zostanie jedynie malować własną Może się uda auto mam czarne a blenda z tylu jest srebrna - strasznie to wkurzające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Czy oto chodzi? https://allegro.pl/oferta/atrapa-gril-nissan-qashqai-2007-10-07-j10-nowa-5351685422 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FITI Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 3 godziny temu, MisilYE napisał: Czy oto chodzi? https://allegro.pl/oferta/atrapa-gril-nissan-qashqai-2007-10-07-j10-nowa-5351685422 Dokładnie o to mi chodzi Jak to jest z jakością i czy nie wygląda tandetnie Wydaje się, że jest czarna i idealnie by mi pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Ja bym pomalował twój grill w kolor blendy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FITI Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 1 godzinę temu, stuff1000 napisał: Ja bym pomalował twój grill w kolor blendy... Problem w tym, że chce wszystko mieć w czerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Pieniądze za gril nie są duże i zawsze możesz zwrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVO_FAN Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Blenda tylnej klapy zapewne się urwała i ktoś założył taka jaka była..... taka wada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FITI Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 7 godzin temu, MisilYE napisał: Pieniądze za gril nie są duże i zawsze możesz zwrócić Właśnie tu jest plus tego wszystkiego 20 minut temu, EVO_FAN napisał: Blenda tylnej klapy zapewne się urwała i ktoś założył taka jaka była..... taka wada.... Ciężko znaleźć w kolorze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi