bizon181 Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Witam czy macie to samo w swoich Jukach 2011. 1.6 117 km (faluja lekko obroty przy wlaczonej klimie) Czy to normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Mam tak samo, ale w 1.6 T. Nie wiem czy to normalne, nie zagłębiałem się w temat. Na razie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr29 Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Tak samo /2013r, 117KM/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 W momencie załączenia sprężarki klimatu wzrasta obciążenie silnika , a więc obroty silnika muszą się zmienić . Jest to zjawisko całkowicie prawidłowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 8 godzin temu, Bosman napisał: W momencie załączenia sprężarki klimatu wzrasta obciążenie silnika , a więc obroty silnika muszą się zmienić . Tutaj chodzi o to, że jak sprężarka pracuje to obroty falują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 U mnie też tak jest. Jeśli jednak uważa się że te symptony są niepokojące spróbuj udać się do fachowców od klimatyzacji. W każdym większym mieście jest sporo warsztatów serwisu i naprawy klimatyzacji samochodowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 W dniu 28.07.2019 o 08:06, Bosman napisał: U mnie też tak jest. Nie można było tak od razu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.