Przemek80 Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Witam jestem nowy na forum Zakupiłem nissana 350z z 2008r Jest to mój drugi nissan350z auto pochodzi z aukcji policyjnej było skradzione i odzyskane nie posiadam do niego kluczyka .Prosze o porade jak usunąc IMMO lub inny pomysł jak sobie z tym poradzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na początek postaraj się ustalić właściciela, któremu auto zostało skradzione. Zapewne posiada drugi kluczyk, lub komu go przekazał. Kontakt z ASO Nissana też zapewne by rozwiązał sprawę, ale w tym przypadku musisz się liczyć z drenażem portfela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek80 Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 To odpada takie dane są chronione prawami I nie są dostępne już sie starałem .. Posiadam swój warsztat lecz w immo jestem lewy .stacyjke kluczyk i zamki mam z innego auta kupiłem na Ebayu. Interesuje mnie bardziej jak usunąć IMMO lub dograć kluczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.