fred77 Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Szwankuje tylny spryskiwacz. Raz działa raz nie działa. Silniczek pracuje ale wody nie podaje, a innym czasem podaje. Dzisiaj stwierdziłem mokrą wykładzinę w bagażniku z tym, że nie wiem czy coś przeciekło od jazdy podczas silnej ulewy i w ulicznych rzekach czy może gdzieś wężyk jest uszkodzony i leje gdzieś wodą. Po zapachu nie poznam, bo latem wlewam zwykłą wodę. Jeżeli to wężyk to czy ktoś miał podobny problem i może podpowiedzieć czy przypadkiem nie ma jakiegoś specyficznego miejsca gdzie występuje uszkodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Miałem podobny problem w Notku okazało się że wężyk zsunął się ze spryskiwacza i płyn leciał po wewnętrznej stronie szyby do wnętrza pojazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.