betepok Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Postanowiłem zamontować dodatkowe zegary. Ciśnienia oleju, temperatury oleju, ciśnienie doładowania. Może ktoś z was montował już takie zegary i coś doradzi? Zastanawiam się nad przerobieniem chłodnicy oleju. Wywiercenie dwóch otworów i przyspawanie odpowiednich przejściówek do ciśnienia i temperatury oleju. Może jakaś przejściówka wstawka na wężu gumowym tuż za chłodnicą oleju. Co do ciśnienia doładowania, gdzie się wpiąć? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
betepok Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zdecydowałem się na takie rozwiązanie. Jak na foto. Kielich został ścięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poszukiwaczk Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Zdecydowałem się na takie rozwiązanie. Jak na foto. Kielich został ścięty.kolego a pokażesz jak zamontowałes zegary w kabinie? jakie ciśnienie oleju masz na wolnych obrotach do ilu wzrasta podczas jazdy? też myślę nad zamontowaniem manometru od ciśnienia olejuWysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.