JACKO29 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Hmmmm,jak 92 kg walnie z grubej rury po fazoli...to nie ma zmiłuj...nity puszczają... Bry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Nie dokazuj Miły nie dokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Fotel wymieniony po ...3 godzinach oczekiwania... A na poważnie to nie wymienili całego fotela,ale stelaż,gąbki ,Zrobione na prawdę fachowo.Nigdzie szmatki nie są luźne.Wszystko naciągnięte jak należy.Siedzi się jak w nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Teraz STOP wiatrom Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Godzinę temu, JACKO29 napisał: Fotel wymieniony po ...3 godzinach oczekiwania... y.Siedzi się jak w nowym heheh wiesz - o ile pamiętam - to stary był prawie nowy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Prawie robi duuużą różnicę....którą moje 4 litery czują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drds Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Ech niestety w końcu i mnie dopadło. Nic tylko stuk i stuk na każdym dołku. Najgorzej to jechać nierówną drogą lokalną, bo co bujnięcie karoserii góra dół to stuk, lekko wkurw...ące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WGM Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) . Edytowane 18 Lutego 2021 przez WGM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quadro26 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) I mnie dopadł ten problem po gwarancji. Czy ASO jest jedynym rozwiązaniem? Fotel lekko stuka tak jak opisał Jacko - przy odepchnięciu się od pedałów lub podnóżka, fotel lekko przeskakuje i do tego nawet zaczął nieznacznie poskrzypiwać... Znajomy mechanik nie mógł nic dokręcić - powiedział, że to są właśnie te nity, czy inne bity. 65k na ten moment i 6 lat autko... Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez Quadro26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz4 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Na TVN Turbo w jednym z odcinków "Naprawy nie do naprawy" Klimek to naprawiał. Nie pamiętam już dokładnie w którym to było miejscu, ale gdzieś pod spodem pocierają o siebie dwa pręty czy sprężyny. Popryskał to czymś w rodzaju WD40 i ustąpiło. Może gdzieś ten odcinek można znaleźć w sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memeQQ Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 8 godzin temu, tz4 napisał: Na TVN Turbo w jednym z odcinków "Naprawy nie do naprawy" Klimek to naprawiał. Nie pamiętam już dokładnie w którym to było miejscu, ale gdzieś pod spodem pocierają o siebie dwa pręty czy sprężyny. Popryskał to czymś w rodzaju WD40 i ustąpiło. Może gdzieś ten odcinek można znaleźć w sieci? U mnie też zaczęło się takie postukiwanie właśnie ostatnio z fotela, widać przypadłość i to pomimo nie dużej masy kierowców ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Niestety ja nic nie robiłem z tym.Zgłosiłem do aso. Babka ( większą ode mnie mocno ) oznajmiła mi że ona i mechanik 100 kg jeździli i nic nie stukało. TK więc mogę potwierdzić wersję lekkich i ciężkich kierowców.... ( ciekawe ile miała babka) _ nie miałem odwagi zapytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wb.sat Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Jeszcze na gwarancji ponoć wymienili jakiś element mocowania dwa lata później to samo. Co jakiś czas delikatny metaliczny stukot.Musze się za to zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quadro26 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 No mi czymś przesmarowali na gwarancji 2 lata temu jak jeszcze skrzypiał, ale luzów nie było. Teraz wróciło skrzypienie i w gratisie fotel dostał luzów. Ja ważę ledwo 90kg więc naprawdę nie ma źle fotelik. No nic, na razie zostawiam, ale boję się że w razie wypadku te luzy mogą przyczynić się do tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys73 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 coś takiego znalazłem trochę lepiej widać o co kaman niż na zdjęciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufi001 Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 (edytowane) Witam, nie chce zakładać nowego wątku a nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Posiadam od niedawna Nissana Qashqai (J11) 1.3 Dig-T 2019r i mam problem z trzeszczącym siedzeniem kierowcy, skrzypi jak by jakaś sprężyna była uszkodzona, czy ktoś może przerabiał podobny problem? Edytowane 23 Października 2023 przez rufi001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Praktycznie każdy Szukaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 1 godzinę temu, rufi001 napisał: Witam, nie chce zakładać nowego wątku a nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Posiadam od niedawna Nissana Qashqai (J11) 1.3 Dig-T 2019r i mam problem z trzeszczącym siedzeniem kierowcy, skrzypi jak by jakaś sprężyna była uszkodzona, czy ktoś może przerabiał podobny problem? Wpisz problem w wyszukiwarkę,znajdziesz odpowiedź.Co do samego siedzenia,winne mogą być sprężyny,lub nitonakrętki które luzują się podczas używania.Był gdzieś temat,że ktoś usunął nitonakrętki i zastąpił śrubami i miał problem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufi001 Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 (edytowane) 21 godzin temu, JACKO29 napisał: Wpisz problem w wyszukiwarkę,znajdziesz odpowiedź.Co do samego siedzenia,winne mogą być sprężyny,lub nitonakrętki które luzują się podczas używania.Był gdzieś temat,że ktoś usunął nitonakrętki i zastąpił śrubami i miał problem z głowy. spróbuje z tymi nitonakrętkami, dzięki EDIT: Pomógł filmik zamieszczony kilka postów wyżej, popsikałem wd-40 śruby i okolice i problem zniknął Edytowane 24 Października 2023 przez rufi001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi