Epidural Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Moi drodzy, Nie zamyka mi się centralny zamek. Myślałem, że padła bateria w pilocie ale to nie to. Co gorsza udało mi się zamknąć auto dwa razy z przy pomocy pilota w kluczyku. Jak zgaszę auto to miga mi kontrolka auto z kluczykiem (to chyba jest nats) dodatkowo mam coś takiego Czy to możliwe że to coś blokuje mi zamykanie z pilota? Moje pytanie to: Co to jest, i jak to działa. Dodam że w akcie desperacji zdjąłem klemy z akumulatora. Ten guziczek okazał się również lampką świecącą na niebiesko. Zapalił się popiszczał ale nic to nie zmieniło. Czy czeka mnie wizyta u specjalisty? Pozdrawiam Epi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Te "coś" jest od alarmu chyba cobra bo takie były montowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.