domelboss Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 witam wszystkich mam pytanie dzisiaj wymieniałem olej silnikowy robię to co roku sam postanowiłem tez przeczyścić silnik po był bardzo ubrudzony z malej nieszczelności w górnej budowie wszytko zrobiłem ale zauważyłem a może to zbieg okoliczności podczas jazdy samochód dziwnie szarpnęło tak jakby silni na sekundę nie dostał paliwa tez zauważyłem na wolnych obrotach ze czasami tez sie tak dzieje żadnego zapowietrzenia układu paliwowego niema paliwo normalnie dochodzi może jak czyściłem szmatka naruszyłem przewody do czujnika położenia wałka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Niech zgadnę. Najbardziej to czuć gdy silnik jest zimny oraz lekko dodajesz gazu. Gdy mocno dodasz gazu nie ma problemu ? do przeczyszczenia Impulsator,przewody przy pedałach, jak dalej nic to pompa paliwa do wymiany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelboss Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Co to impulsator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 impulsator to CZUJNIK POŁOŻENIA WAŁU 1.9 DCI RENAULT 8200443891 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelboss Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 A gdzie się znajduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Musiałbym się zapytać mechanika ale z tego co widziałem to. Gdy otworzysz maskę to z prawej strony bliżej chłodnicy on jest. Wymiana trwała około 10 min. Jak coś to mam używany impulsator mogę ci dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.