bogdan38 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Witam. Włączyłem przedni naped i nie mogę go wyłączyć. Po wyłączeniu podczas jazdy do przodu i skrecania z przodu wydobywa sie jakieś grzechotanie i w pewnym momencie przy większym skrecie kół nastepuje hamowanie. Po właczeniu ponownie wajchy zmiany napedu do przodu moge jechac normalnie ale co zrobić żeby wrócić do napedy na tylna oś. Czy to sprzegiełka w kołach przednich sa przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SieneK_68 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 dźwignia maks do przodu i cofnij około 2m powinny się rozpiąć przody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan38 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 2 godziny temu, SieneK_68 napisał: dźwignia maks do przodu i cofnij około 2m powinny się rozpiąć przody Wiem jak wyłączać naped przedniej osi. Niestety.. Robiłem takie próby. Nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan38 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 OK po sprawie. Za którymś razem zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.