Rafal20047 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Witam. Zakupiłem światła do jazdy dziennej z kierunkowskazami. Nie mam instrukcji. Dodam że mają wbudowany automat.Proszę o pomoc gdzie jaki przewód. Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 a ile masz przewodów?? jak 3 to pewnie + lub + po stacyjce, -, i pod pozycje a reszta idzie z kierunków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal20047 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Tak trzy. Tylko że zauważyłem inny problem. Zasilanie na żarówki kierunkowskazów jest w kloszu i nie wiem jak się tam podpiąć. Proszę o pomoc. Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 to albo wszytko w środku albo musisz znaleźć jak wychodzą przewody i puścić obok lub ciąć gumę od osłony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.