majsterr Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Witam, posiadam nissana qq 2010 w wersji acenta. Chciałbym podłączyc subwoofer bose. W bagażniku przy wiąsce w okolicy tylnych świateł znalazłem wtyczkę, z tego co zauważyłem w innych postach różni się ona od wtyki suba bose. Ktoś poradzi co z tym fantem zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3759 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Wydaje mi się że jest wtyczka do haka i nie ma w niej sygnałów do subwoofera :). Mam tam podłączone czujniki cofania, bo jest sygnał załączenia świateł cofania. Mój QQ 2009 więc u ciebie może być inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Subwoofer Bose jest napędzany oddzielnym wzmacniaczem jak i reszta głośników. Wtyczka do subwoofera jest zupełnie inna i zawiera 4 przewody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.