rzeszek Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Witam Przepraszam jeśli było o tym pisane, ale nie znalazłem nic na ten temat. Chciałbym zakupić QQ +2 2.0 2008r. i pytanie czy jest tu ktoś kto by mi odczytał historię tego auta po nr VIN. Samochód niedawno został sprowadzony z Niemiec. VIN SJNJBAJ10U6009474. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 45 minut temu, rzeszek napisał: Witam Przepraszam jeśli było o tym pisane, ale nie znalazłem nic na ten temat. Chciałbym zakupić QQ +2 2.0 2008r. i pytanie czy jest tu ktoś kto by mi odczytał historię tego auta po nr VIN. Samochód niedawno został sprowadzony z Niemiec. VIN SJNJBAJ10U6009474. Z góry dziękuję za pomoc. Witam nowego Forumowicza, Jak wolisz... PayPal, Blink na tel. czy po prostu nr konta? Podjedź do ASO zapłać i/lub poszukaj w necie odpowiednich serwisów... płatnych. __ Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.